Skatterådgivning

Efter mange års erfaring tilbyder vi hos Addea skatterådgivning på et højt fagligt niveau; vores skattespecialist har 10 års erfaring fra de offentlige skattemyndigheder, og kender derfor “systemet”.

Udover at leve op til et højt fagligt niveau, tager vores skatterådgivning selvfølgelig også udgangspunkt i vores grundlæggende værdier (læs mere om vores grundlæggende værdier her). Derved har vi altid fokus på vores kunders behov, fleksibilitet og tilgængelighed, når det kommer til hvor og hvornår vi rådgiver dem på bedst mulig vis og med kontorer i både København og Roskilde er vi altid dér, hvor kunderne er.

Endvidere rådgiver vi altid i samarbejde med vores kunder, vi lytter til dem og taler med dem og ikke blot til dem om deres skattemæssige muligheder eller udfordringer. At være i løbende dialog med vores kunder er en essentiel del af at kunne give dem den mest optimale skatterådgivning. Dette skyldes, at en forudsætning for god skatterådgivning er, at vi forstår hvorledes vores kunder har etableret dem selv og deres virksomhed, samt at vi forstår forholdet mellem privat og erhverv.

En yderligere forudsætning er, at vi forstår vores kunders langsigtede og kortsigtede mål, samt deres ønsker som fx. at købe en bil. Gennem vedvarende og åben kommunikation er det muligt for os at skræddersy vores rådgivning til vores kunders konkrete ønsker og behov, så de kan gøre brug af alle de fordele, de som virksomhedsejere er berettiget.

Endelig tilbyder vi effektiv skatterådgivning, hvilket er ensbetydende med, at vi lægger vægt på at rådgive om komplekse emner på en simpel og præcis måde uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning.

Skattesager
Foruden den traditionelle skatterådgivning fører Addea skattesager for selskaber, selvstændige erhvervsdrivende samt privatpersoner. I sådanne tilfælde dækkes omkostninger til revisor og advokat af det offentlige med op til 100%.

Med afsæt i et indgående kendskab til skattesager og mange års erfaring på området, tilbyder Addea at føre skattesager med en høj faglig kompetence og med afsæt i vores grundlæggende værdier (læs mere om vores grundlæggende værdier her). Som konsekvens heraf er det vigtigt for os at opfylde alle vores kunders behov, hvilket ofte omfatter mere end blot den lovmæssige forståelse af sagen. At have fokus på vores kunders behov inkluderer ligeledes, at vi sætter tid af til at gøre sagens natur og forløb forståelig for vores kunder og fjerner al unødig frygt.

Når vi rådgiver om skattesager, gør vi det i samarbejde med vores kunder, dvs. vi taler med dem og ikke til dem om situations omstændigheder og deres muligheder. Gennem løbende dialog og åben kommunikation er det vores opgave at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Dette opnås endvidere genne fleksibilitet og tilgængelighed, så vi altid er til rådighed når og hvor vores kunder har brug for vores rådgivning.

Endelig er det vores formål at løse konflikten i en skattesag på en effektiv måde, hvilket omfatter, at vi gør det så hurtigt som muligt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning. Vi gør hellere tingene ordentlig den første gang. I det sidste ende betyder det, at vores kunder kommer hurtigere igennem konflikten.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores skatterådgivning eller til skattesager, er du velkommen til at kontakte Morten Plenge på tlf.: 3021 4288 eller mpl@addea.dk.

Morten Plenge