Karriere

Hos Addea ved vi, at vores medarbejdere er vores stærkeste ressource. Derfor er det vigtigt for os at sikre, at vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives. Vi mener, at medarbejdertrivsel afhænger lige så meget af det faglige, som af det personlige aspekt af en arbejdsplads.

Det personlige
I forhold til den personlige del af Addeas medarbejdere, betragter vi det som altafgørende, at opdyrke en intern kultur, der fostrer gensidig respekt mellem ansatte på alle niveauer, hvilket er understøttet af vores flade organisationsstruktur.

Dertil er vi hos Addea meget bevidste omkring, hvad det vil sige at arbejde med mennesker frem for maskiner. Vi forstår dermed, at arbejdet ikke er det eneste, der betyder noget, og at en fornuftig work-life balance er fundamental for en medarbejders velværd. For os er det derfor også væsentligt, at vores medarbejdere har tid til at dyrke deres fritid og deres familier, samtidig med, at de accelererer på arbejdet.

Endelig har fællesskab en central betydning for os hos Addea. Vi mener, det er vigtigt at fejre vores store og små sejre i hverdagen sammen og give hinanden et klap på skulderen, når nogen har gjort en særligt god indsats. Hos Addea arbejder vi gerne hårdt, men vi skal også have det sjovt, mens vi gør det.

Det faglige
Vi forbinder faglig trivsel med bl.a. medarbejder udvikling, hvilket vi lægger stor. Til dette formål har vi udviklet et uddannelseskoncept ved navn Addea Academy, som du kan læse mere om her.

Dertil handler faglig trivsel om adgang til rette ressourcer og informationer, hvorfor tværfaglighed og vidensdeling vægtes højt hos Addea. Vi fokuserer både på vidensdeling mellem afdelinger, men også på tværs af professioner, bl.a. gennem vores tætte samarbejde med advokatfirmaet Brandt & Lauritzen.

Ledige stillinger hos Addea

Klik her for at se ledige stillinger

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om Addea eller dine karrieremuligheder hos os, er du velkommen til at kontakte Michael Lynggaard på tlf.: 2088 5555 eller mly@addea.dk.

Michael Lynggaard