Etablering af virksomhed

Hvis du overvejer at blive ejer af et A/S eller et ApS, så yder vi forskellige typer af assistance, når du skal etablere en virksomhed.

Hos Addea står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen ved etablering af virksomhed. Vi kan således hjælpe dig gennem idéfasen og rådgive om de forhold, der kan få afgørende betydning for dig her og nu – og fremadrettet.

Derudover kan vi hjælpe dig med at afdække hvilken virksomhedsform, der passer bedst til netop din idé. Endelig kan vi tage os af stiftelsen og etableringen af din virksomhed, så du udelukkende skal fokusere på udvikling af din kerneforretning.

Det er vores overbevisning, at fundamentet for en succesfuld virksomhed er en gennemarbejdet forretningsplan og realistiske budgetter. Derfor bistår vi også dig og dit selskab, når der skal træffes beslutninger om en række strategiske og praktiske forhold, så som finansiering, budgettering, udvikling mm.

Vi tilbyder rådgivning om forhold, der ofte har relevans ved etablering af virksomhed:

  • Forretningsplan
  • Etablering af regnskabs – og økonomisystem
  • Budget og styring
  • Forretningsgange og interne kontroller
  • Skattemæssige forhold

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til etablering af virksomheder, er du velkommen til at kontakte Morten Plenge på tlf.: 3021 4288 eller mpl@addea.dk.

Morten Plenge